Ets 2 Rota Factor Map 1.49 / 1.50 (TEHLİKELİ YOLLAR) EURO TRUCK SIMULATOR 2

 Ets 2 Rota Factor Map 1.49 / 1.50 (TEHLİKELİ YOLLAR) EURO TRUCK SIMULATOR 2




Yine hoşunuza gideceğini düşündüğüm oldukça keyif alacağınız harika bir harita modu ile karşınızdayım. Ets 2 1.49 ve 1.50 sürümlerinde test edilmiştir ancak daha eski sürümlerde çalışır mı denemeniz gerekli.

ETS2 için mod Rota Factor Tehlikeli Yollar Haritası v1.16 (1.49.x) indirin | Euro Truck Simulator 2 oyunu. Rota Factor Dangerous Roads - Bu, Fernando Gamer tarafından hazırlanan Hondulandia haritasının Harita Genişletmesidir. Bu, Factor Gamer BR tarafından düzenlenen, tehlikeli Yollar Eklenmiş 2 yeni şehir olan bir rotas gömme haritasıdır. 19 şehir, "tehlikeli yollar" içeren bir harita, birkaç şehir, farklı zorluk derecelerindeki yollar ve bir test parkuru içeren bağımsız bir harita. Mod, aşırı rotalara sahip bir Brezilya haritasıdır. Bu harita, oyuna zorlu ve heyecan verici yol rotaları ekliyor. Tehlikeli ve zorlu yolları oyun dünyasına dahil ederek oyunculara daha gerçekçi ve heyecan verici bir kamyon deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Bu mod ile dik yokuşlar, dar geçitler, keskin dönüşler ve sürüş becerilerinizi test edecek diğer engellerle karşılaşacaksınız. Sanal kamyon yolculuklarınıza yepyeni bir macera ve heyecan seviyesi katıyor. Özellikler Haritası: - Bağımsız Harita; - Çok sayıda yeni yol ve şehir; - tehlikeli yollar; - Arazi Yolları; - engebeli yollar; - Aşırı Yollar; - Kendi şirketleri. v1.16'daki değişiklikler: - En son oyun yaması 1.49'a uyarlandı; - Düzeltme haritası Hataları; - yeni yollar; - yeni olaylar, kazalar; - yoldaki polis olayları; - trafikte yeni polis; - Uyumlu Çok Oyunculu Konvoy; - Dikkat Tehlikeli Yol - Keşfedilecek Yol Sırrı

Ets 2 1.49 veriyonunda Modun kurulumu hakkında çektiğimiz videomuza mutlaka göz atınız. Sistem aynı olsa da güncel videosu Ets 2 1.50 için bugün Youtube kanalımızda olacak.Videoyu izlemek için görsele tıklayınız.




Kaynak siteye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski